lördag 3 oktober 2009

Stormen

kommer att dra över Sverige idag..så nu är hösten här. Låg i morse och ville bara somna om men kunde inte, när jag äntligen fick. Har inte sovit ut på flera veckor, förra helgen var det ridtävling och upp 6 båda dagarna. Låg och vände och vred. Blev sugen på morgon tidning och kaffe. Kaffe hade jag men inte tidning.. Ville inte lämna min trygga borg..

Bor cirka 400 m från affären och ville absolut inte fixa till mig. Tog på mig det som låg närmast, en sliten joggingoverall med målarfärg på byxorna och knän som står rakt ut...Hur de nu kan göra det? Mina knän har aldrig varit större. Håret var självklart skitigt, det åkte upp i en knut..linser var för tidigt att sätta på sig så det blev glasögon.

Så vad skulle jag ha på fötterna...Foppa tofflor, nej någon måtta får det vara, de är gula, skitiga och fulla med målarfärg och det är ju faktiskt oktober..Gummistövlar blev det. Klockan var endast 08.45 hur mycket folk kan det va i affären??
En rabatt kupong från Leksandsbröd på 25 kr som jag fått för att jag klagat på att mitt paket Finncrisp smakade parfym. Plus en avi från ica om ett paket från samma företag. Inte glad i hågen cyklade jag så iväg som ett spektakel men med rätt snygg handväska...

Köpte nybakade frallor för att överaska den sovande sonen med, nybakad baguette till kvällens (årets)kräftor. Klumpigt lufsade jag fram i mina gummistövlar, vägrade möta blickar från andra människor. Om inte jag ser dem så ser de inte mig.
I kassan lämnade jag fram min rabatt kupong, kände mig...ganska fattig i min usla kostym.. hämtade paketet och cyklade hem Parkerade cykeln, bröd och paket i famnen, handväskan på armen och baguetten under armen fick jag äntligen fly in i lägenheten, värmen och tryggheten igen..Mötte en granntant på promenad med stavar, aldrig sett henne förr. Bestämde mig för att lyfta blicken och hälsa, jag var ju nästan hemma, hon tittade på mig och mungiporna åkte sakta upp....

Vad det var i paketet??
Två paket Finncrisp...
Men nu ska jag in i duschen, göra mig iordning och åka in till torget och köpa
Kräftor, tvätta håret, linser och lite make up...
Fast jag skäms så tycker jag att det är vansinnigt skönt att göra just så här, bara skita i hur jag ser ut och gå ut som jag är...ibland iallafall:)

3 kommentarer:

Adtraction sa...

Hej,

Vill tipsa om Akelius Spar som ger 175kr/sale, men vi vill gärna ha med dig så om du ansluter dig nu kommer du direkt till segment 1 som ger 200kr/sale.

Vet du inte hur du kommer igång med att lägga upp reklamen? Kolla då in detta inlägg: http://blogg.adtraction.com/kom-igang-pa-fem-minuter
och för att tjäna mer pengar läs detta:
http://blogg.adtraction.com/annonsera-effektivare-pa-din-blogg

Du registrerar dig som affiliate här på http://www.adtraction.com

Något intressant för er är Cleanlink. Vilket betyder att ni kan länka, och få betalt när det generar försäljningar. Ni behöver alltså inte ha några spårningskoder i länkarna. Mer om detta hittar du här: http://www.adtraction.com/affiliates.jsp

Vänligen,

Malte

Spargrisens Mor sa...

Verkar ha varit lite experiment över din morgon då. Så tidigt är man nog rätt ensam i affären, eller fanns där månne fler som gjorde som du.

Ekonomisk fighter sa...

Spargrisens mor: Nej det tror jag inte, de jag såg (under lugg eftersom jag inte ville visa mig) var så lördagsmorgon fräscha så:)